Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ


ΓΙΑ ΤΙΣ 13,15, 16 & 19/10Η Λαϊκή Συνέλευση της Πλατείας μετά την καταιγίδα των μέτρων της πλέον αντιλαϊκής κυβέρνησης του τόπου, την κατάργηση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων, την παράδοση της διακυβέρνησης στους ντόπιους και ξένους τοκογλύφους, την με γεωμετρική πρόοδο αύξηση της ανεργίας, την καταστροφή της χώρας και την πτώχευση του λαού καλεί όλους τους πολίτες της Σύρου, εργαζομένους, συνταξιούχους και άνεργους, σε αγωνιστική συσπείρωση για αγώνες διαρκείας.


Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους όσους πλήττονται από την κατάργηση του κοινωνικού κράτους και σε όσους αντιστέκονται στα κρατικά αντεργατικά σχέδια. Συμπαραστεκόμαστε στους φοιτητές, τους μαθητές, τους δάσκαλους και καθηγητές που παλεύουν για δημόσια δωρεάν παιδεία, στους δημόσιους υπαλλήλους που στοχοποιούνται και απειλούνται με απολύσεις – εφεδρείες, στους οδηγούς ταξί και τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στο Αναπηρικό Κίνημα που ξεσηκώνεται, στους εργαζόμενους Ψυχικής Υγείας /Πρόνοιας και κατά των Εξαρτήσεων, στους Ανέργους που αρνούνται να φύγουν μετανάστες, στους συνταξιούχους, στους μισθωτούς, στους ελεύθερους επαγγελματίες που εκβιάζουν και τρομοκρατούν τα Μέσα Μαζικού Ελέγχου.Όλοι μαζί μπορούμε. Δηλώνουμε την αντίθεσή μας στην άγρια φοροεπιδρομή. Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια. Με τη συμμετοχή μας στις συνελεύσεις σε πλατείες, γειτονιές και σωματεία, απαιτούμε κλιμάκωση των αγώνων με κορύφωση Γενική Απεργία Διαρκείας.Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα σήμερα είναι ο εφιάλτης που περιμένει και τους άλλους λαούς αύριο. Συνεχίζουμε να γεμίζουμε τις πλατείες όλου του κόσμου. Κανένας μόνος! Η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.


Στις 15 Οκτωβρίου καλούμε τους Συριανούς πολίτες να ενώσουν την οργή και την απόφασή τους με τη φωνή εκατομμυρίων ανθρώπων σ’ όλο τον κόσμο. Να Απ’ την Αμερική ως την Ασία, απ’ την Αφρική ως την Ευρώπη ξεσηκωνόμαστε. Δεν είμαστε εμπορεύματα στα χέρια των πολιτικών και των τραπεζιτών. Διεκδικούμε το δικαίωμά μας στην αξιοπρέπεια και στο όνειρο. Παίρνουμε τις ζωές μας στα χέρια μας.Κανένας ηττημένος, ο φόβος να γίνει οργή, η οργή να γίνει απόφαση, όλοι μαζί μπορούμε να τα ανατρέψουμε όλα. Γιατί η ζωή είναι δική μας. Γιατί δεν τα φάγαμε όλοι μαζί. Γιατί δεν χρωστάμε τίποτα Γιατί το μέλλον μας ανήκει· 13 Οκτώβρη 6:30μ.μ.: Στηρίζουμε το πανεργατικό συλλαλητήριο


· 15 Οκτώβρη 6:30μ.μ.: Όλος ο κόσμος μια πλατεία.


· 16 Οκτώβρη 6:30μ.μ.: Λαϊκή Συνέλευση.


· 19 Οκτώβρη : Γενική Απεργία.ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ


ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου